Wij zoeken extra werkkrachten.

Om onze diensten verder uit te breiden,
zijn wij continue op zoek naar extra werkkrachten.
Ge´nteresseerd? Neem contact met ons op via: jobs@destructa-bvba.be of Info@attack.be

Destructa

Destructa, opgericht in 1971 door de heer Piet Holtzer, en bijgestaan door de heer Etienne Van Hende hebben jarenlange samenwerking genoten. In 1981 werd Etienne zaakvoerder en Piet bleef nog een paar jaar verder werken tot aan zijn pensioen. In 2002 kwam Etienne zijn jongste zoon Karel voltijds in de firma werken wat een verdere toekomst van Destructa betekende. In 2011 werd Karel zaakvoerder maar Etienne bleef zijn zoon bijstaan tot op heden.

Destructa altijd werkzaam geweest in Pest Control en Onkruidverdelgingswerken breidde zijn werkzaamheden stilletjes aan uit van ongediertebeheersing in allerlei sectoren naar ontruimingen, reinigen van woningen, werkplaatsen, etc. tot recent ook werd begonnen met een containerservice. De Groenonderhoud werd ook verruimd met maaiwerken, ziekte- en plaagbehandelingen in beplantingen, kwekerijen, private tuinen, vegen en borstelen van terreinen, langs wegen.

Met onze jarenlange ervaring proberen wij altijd voor elk probleem een oplossing te bieden aan onze klanten. Door de veranderende trend van green en clean en pest control willen wij hier ook onze klanten niet in de kou laten staan en blijven wij investeren in nieuwe ontwikkelingen en machines.

Door uitbreiding van onze diensten hebben wij ook personeel moeten aanwerven wat dan weer resulteert in een vlotte dienstverlening en vlugge uitvoerbaarheid van de werken.

Destructa, een naam die blijft.

© Destructa 2012. Powered by Vision